Jogga, Running life, Tävling

The color run

28 maj, 2016

Innan idag var det dags för The color run i Lund. Mina vänner hämtade upp mig strax efter 11 och så styrde vi kosan mot Lund. Det var lång kö för att hämta ut tröjor och startnummer men vi hade turen att en i vårt gäng kom lite tidigare och stod i kön för oss alla!! Så himla gulligt gjort! 

Det var riktigt bra stämning vid uppvärmningen och bra musik. För min del som annars bara joggar tidigt på morgonen eller sent på kvällen var det för varmt. Skulle knyta skon och fick känningar i mitt onda knä men det blev aldrig mer än så som tur var. 

Jag fick stanna och gå två gånger. Värmen i kombination med babypuder i hela käften blev för bra för att vara sant. Men mina kompisar väntade in mig och även om de inte hade behövt göra det så är jag glad att de gjorde det för det var kul att få dela upplevelsen med någon. Så fint folk jag har omkring mig!! 

Det var riktigt kul och medalj fick man!! Vi hade folk runt om banan som hejade på oss också. Kan verkligen tänka mig att göra detta igen!! Fast helst med lite mer löpträning innan. Kul hade jag i alla fall!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply