Första dagen på ett nytt år!

1 januari, 2017
image

Det har verkligen varit en stilla dag idag. Gårdagens nyårslöp resulterade i en riktigt svullen hals senare på kvällen ( så jäkla irriterande ) och när jag vaknade med samma halsont imorse så var det bara att bita ihop och inse att det inte blir nån löpning idag. Nåja, året har 364 dagar till :). Vi firade nyårsafton hemma med älgfärsbiffar och hasselbackspotatis. Efter att Adèle hade somnat tittade vi på Independence Day och på tolvslaget satt jag i soffan med två vettskrämda katter medan nyårsraketerna smattrade för fullt utanför fönstret. Tidigare på dagen styrde jag stegen mot skidbacken som jag tog mig uppför och sen valde jag att springa på några outforskade stigar strax i till. Jag är sugen på att springa mer där men det har lovats snö till veckan så vi får väl se hur det blir med den saken.

Nu har vi tittat på Trollkarlen från Oz och ätit en lätt middag. Det blir inte så mycket mer action idag men det är nu som året börjar och jag har förhoppningar om att 2017 kommer bli ett bra år!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mari 2 januari, 2017 at 18:23

    Gott Nytt År :) KRAM

  • Leave a Reply