I’m coming up!

9 mars, 2017
image

Året kunde inte ha börjat sämre. Redan till Trettonhelgen kom första febern och sen bara rullade det på. Feber, magont, sjukdagar, VAB, feber, snor, VAB. Nej, jag hade varken lust eller ork att blogga om eländet. I mitten av februari började jag återfå krafterna och kunde börja träna igen. Men löpningen gick trögt så jag beslutade mig för att testa lite alternativ träning istället. Det var det bästa jag gjort! Nu  är jag tillbaka på Power Hour och får träna lite styrka plus att jag upptäck Indoor Walking! Vilket superbra alternativ! Och det börjar ge resultat! Kroppen känns starkare och mer tonad och löpstegen blir lättare för varje vecka. Sakta men säkert planerar jag att öka distansen på mina pass och redan nu är jag tillbaka i rutinen med intervaller. Antingen i backe ute eller på IW Intervall.

Förra helgen när jag satt och tittade på Vasaloppet slog det mig att jag om ett knappt halvår ska springa där!! Det känns stort, mäktigt och faktiskt riktigt jäkla skitläskigt! Men jag lever just lite efter devisen ” If your goals don’t scare you, they aren’t big enough.

Nu är jag tillbaka!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply