Tillbaka hemma

13 mars, 2017
image

Helgen gick alldeles för fort! Vi vaknade lördag morgon till ett helt fantastiskt vårvinterväder. Sol, blå himmel och vindstilla. Efter frukost gick vi ut och Adèle åkte pulka. Vid lunchtid gick vi ner till sjön, tände en eld och grillade korv. Så underbart. Solen värmde så jackor och vantar åkte av. Ute på isen åkte folk skidor och skoter och efter korvfikat sprang vi runt på isen och lekte med hundarna. När vi kom hem stack jag ut och sprang 5 km och kroppen kändes stark och utvilad. Igår tog vi tåget tillbaka till Stockholm igen och idag var det business as usual. På lunchen tog jag en skön promenad på Djurgården och nu ikväll blev det 10 x backintervaller. Nu väntar en veckas senpass vilket betyder mindre träning men det är ok. Jag fokuserar på helgen istället.

Godnatt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply