Skavlan, trötthet och trail

19 mars, 2017
image

Ännu en vecka till ända. Jag jobbade senpass och kom hem extra sent både tisdag och onsdag. På tisdagkvällen besökte jag kusinen som bor i stan och åt middag, snackade lite och provade klänningar. Har hittat en som jag gillade jättemycket och nu ska den bara sys in lite här och där så ska den sitta fint till våren. På onsdagen hade vi teamaktivitet på jobbet och var på tv inspelning av Skavlan på eftermiddagen. Det var superspännande att besöka tv-huset och få se studion live. Det tog totalt tre timmar att spela in ett en timmes program och vi i publiken fick ta del av så mkt mer än vad som sen visades på tv. Musiken stod Per Gessle och Lars Winnerbäck för. Även den dagen kom jag hem sent. När fredagen äntligen kom så hade jag börjat må lite skumt. Flera är förkylda runt om så jag var nervös över att det var nåt sånt på gång. Maten smakade inte gott och jag orkade inte stanna uppe länge. Efter en skön natts sömn vaknade jag på lördagen, drack en kopp kaffe och mådde så mycket bättre. Efter frukost gick jag ner till Friskis med Adèle för en timmes Familjejympa. Hon tycker det är jätteroligt och barnen får bygga en egen hinderbana som de sen ska klättra, krypa och springa runt. När vi kom hem stack jag iväg på en löptur i solen men kroppen ville inte riktigt. Benen var trötta. Väl tillbaka åt vi lunch och sen gick jag och Adèle och handlade. Vi skulle baka en kaka och behövde ingredienser. Kvällen hade jag tänkt spendera ensam framför teven och en deckare medan Jocke var på bio men när jag nattade dottern så somnade jag själv och vaknade 23,20. Så mycket för den lördagskvällen. Idag beslutade jag mig för att kolla in trailspåret. I stort sett all snö är borta nu och solen sken från klarblå himmel. Det skulle visa sig vara ett klokt beslut. Det blev en alldeles underbar skogsrunda, idag på starka ben och allting kändes som att det föll på plats igen. Nu hoppas jag att det inte kommer mer snö så att jag kan köra mer trail på helgerna. Dessutom känner jag mig redo att öka distansen. Idag blev det ca 10 km men jag vet att jag orkar mer.

Nu laddar jag inför en ny vecka. Myser i soffan med katten till Morden i Midsomer och snart ska jag krypa ner och läsa lite.

Godnatt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply